Lauba traži nove stanare


Borovo, najpoznatiji proizvođač cipela u Hrvatskoj, pronašao je svoj dom u uredskim prostorima Laube. Ponosni smo što smo mogli svjedočiti oporavku tog sjajnog brenda i nadamo se da je naša kreativna atmosfera barem malo pridonijela svemu što su postigli unazad nekoliko godina. Bio nam je užitak susretati ih u našoj Kući i promatrati kako razvijaju nove poslovne ideje. Međutim, zbog nove poslovne politike, Borovo nas napušta te iza sebe ostavlja uredski prostor ispunjen kreativnošću, optimizmom i željom za napretkom. Uslijed toga, Lauba traži nove podstanare koji traže upravo to!
Vaše prijave, zamolbe i poslovne koncepte možete poslati na info@lauba.hr ili nam se javiti na 01/6302-111.

Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a | Lauba, 28. 10. 2017.


Nakon niz sjajnih koncerata ovog ljeta Marko Tolja spreman je s Jazz orkestrom HRT-a osvojiti i zagrebačku publiku. U subotu, 28. listopada Laubi - kući za ljude i umjetnost  Marko Tolja i 17 vrhunskih glazbenika Jazz orkestra HRT-a predstavit će zajednički novi album "Stavi pravu stvar".

Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu koji donosi swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojoj Marko pliva kao riba u vodi. "Blago onom tko te ima", "Ja volim samo sebe", "Budi moja voda", "Teške boje" – samo su neke od pjesama koje u novim aranžmanima zvuče kao da su objavljene pedesetih godina prošlog stoljeća.

Bogat retro program Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Andreasa Marinella zaokružit će i pjesmarica stranih evergreena. Izvanredan Markov vokal i Jazz orkestar u kombinaciji s bezvremenskim pjesmama jamac su odličnog provoda u Laubi - kući za ljude i umjetnost. Swing plesači?!? Da, bit će i njih. Za najbolji retro party u gradu pobrinut će se i DJ Robert Mareković, zadužen za after uz najveće evergreene i rockabilly hitove. Swing Lauba znači da je subota, 28.10. dan za plesne cipelice, retro obleku i povratak u zlatno doba čage.

Ulaznice po cijeni od 100 kn u prodaji su u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), te u sustavu Eventim.hr.