Volonteri

Program volontiranja u Kući Lauba, kroz rad u raznim aktivnostima, pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jedne značajne privatne zbirke suvremene umjetnosti. Želimo pridonijeti umrežavanju studenata i studentica srodnih struka, te stjecanju i razmjenjivanju novih znanja i iskustava.

Pridruži se kreativnom timu Kuće Lauba!

Program volontiranja u kratkim crtama

Program volontiranja podrazumijeva upoznavanje s načinom rada, te uključuje: pripremu prije otvaranja, čuvanje umjetnina, vodstva, asistenciju u medijskoj i web-administraciji, pripremu i izvođenje seminarskog rada i periodično sudjelovanje u postavljanju izložbi.

Za rad u Programu Volontiranja u Kući Lauba dobit ćete certifikat.

Radno vrijeme Kuće Lauba je od 14.00 do 22.00 sata svakoga dana (osim nedjeljom), te od 11.00 do 22.00 sata subotom. Radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu volontiranja je po četiri sata dnevno, ovisno o unaprijed napravljenom rasporedu i ostalim obvezama sudionika.

Prijave

Program volontiranja namijenjen je kandidatima i kandidatkinjama koji su završili studij ili se nalaze na završnim godinama studija. Studij ne mora nužno biti humanističkog ili umjetničkog usmjerenja, dobrodošli su mladi ljudi različitih struka i različitih interesa.

Program traje tri mjeseca. Prije svakog programa objavljujemo javni natječaj.

Obrazac za prijavu nalazi se OVDJE

*Motivacijsko pismo ne bi trebalo sadržavati više od 3 000 znakova, uključujući razmake.
Životopis valja pravilno formatirati: u njemu navedite popis relevantnih informacija vezanih uz vaše obrazovanje, radno iskustvo i vještine.

Dokumentacija mora biti poslana na dan zadanog roka, prije ponoći.

Prijave se šalju isključivo putem prijavnice.

Oodabrane kandidate i kandidatkinje obavijestit ćemo  putem e-maila.

Dodatne informacije

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili detalji vezani uz Program volontiranja, otvoreni smo za sva pitanja putem kontakt adrese: info@lauba.hr

Program volontiranja
Kuća za ljude i umjetnost Lauba
Baruna Filipovića 23a
10 000 Zagreb
Hrvatska