Lauba
KUĆA ZA LJUDE I UMJETNOST
HOUSE FOR PEOPLE AND ART
follow us

Search

Lauba – Kuća za ljude i umjetnost uskoro otvara drugo izdanje prodajne izložbe Kolektart koja okuplja jedne od najizlaganijih suvremenih umjetnika našeg područja, a održat će se u periodu od 17. – 24. 12. 2020.

Riječ je o pomno odabranim umjetnicima iza kojih se nalazi dugogodišnje likovno stvaralaštvo i prestižne nagrade dok je izložba namijenjena publici koja nastoji oplemeniti svoj životni ili radni prostor, pronaći inspirativan i ekskluzivan poklon za svoje poslovne partnere te za strastvene kolekcionare s ciljem pružanja jedinstvenog iskustva kupovine po svjetskim standardima s Laubinim jamstvom kvalitete.

 

Miljenko Horvat u Laubi

 

Umjetnici koje Lauba zastupa i čije radove možete na nadolazećem izdanju Kolektart-a su: Gordana Bakić, Igor Eškinja, Marija Ujević-Galetović, Miljenko Horvat, Duje Jurić, Alem Korkut, Ivan Kožarić, Kristian Kožul, Đuro Seder, TARWUK (Bruno Pogačnik i Ivana Vukšić) i Marko Tadić, a od ove godine, publici će biti dostupni radovi slijedećih umjetnika: Damir Sobota i Mario Javoran.

 

Đuro Seder – “Dvoje”, 2013.

Ovogodišnji novitet Laubinog prodajnog koncepta okuplja i nekolicinu renomiranih hrvatskih mladih umjetnika, a to su: Davor Dmitrović, Klasja Habjan, Nikica Jurković, Emanuela Lekić, Mislav Lešić, Mane Mei, Miron Milić, Klara Rusan, Hana Tintor i Dominik Vuković.
Za više informacija: Kolektart – prodajna izložba u Laubi