Lauba
KUĆA ZA LJUDE I UMJETNOST
HOUSE FOR PEOPLE AND ART
follow us

Search

Image Alt

Prodaja i najam umjetničkih radova

Zašto Lauba?

Mi smo tim iskusnih stručnjaka za umjetnost koji vjeruje u važnost kvalitetnog i transparentnog izlazaka umjetnika na tržište. Nakon dugogodišnjeg praćenja svjetskih trendova koji reflektiraju pozitivan utjecaj tržišta umjetnina na suvremenu umjetničku scenu, osjetili smo da na domaćoj kulturno – umjetničkoj sceni možemo učiniti i dati više. Uslijed tog osjećaja, u kombinaciji s našom strasti za otkrivanjem novih atraktivnih umjetničkih imena te očuvanjem onih postojećih renomiranih, nastala je vizija koju smo oformili u projekt. Zato, za Vas, svaki dan biramo najzanimljivije, jedinstvene i vibrantne, a opet kvalitetne radove umjetnika koji svoju vrijednost uvijek iznova potvrđuju, kako stvaralačkim kontinuitetom, tako i prisutnošću na domaćoj i međunarodnoj umjetničkoj sceni. Tražite li umjetninu kojom ćete oplemeniti svoj životni ili radni prostor, inspirativan i ekskluzivan poklon za svoje poslovne partnere ili ste pasionirani kolekcionar, mi smo tu da Vam olakšamo potragu i učinimo ju jedinstvenim iskustvom.

Zanima vas tko su umjetnici čije umjetnine kupujete?

Razumijemo! Zanima i nas. Upravo to je razlog zbog kojeg ćemo Vas uvesti u stvaralački opus kao i najveća postignuća umjetnika na čije ste radove bacili oko, a kada je moguće, za Vas ćemo organizirati i razgovor s umjetnikom čija djela želite za sebe.

Jamstvo kvalitete

Lauba – kuća za ljude i umjetnost surađuje isključivo s umjetnicima koji svoju kvalitetu i stručnost potvrđuju kontinuiranim radom i aktivnošću na umjetničkoj sceni. Sustavno radimo da bismo Vam ispunili očekivanja te osigurali kvalitetu i zadovoljstvo, a umjetnike s kojima surađujemo pomno odabiremo i pratimo njihovo djelovanje i kreativni razvoj. Naravno, za kupljenu umjetninu dobit ćete i certifikat o autorstvu.

Room Fitting

Dojmila Vas se neka od umjetnina koje smo za vas odabrali, no niste sigurni kako bi se uklopila u vaš prostor i voljeli biste je vidjeti i na svom zidu. Zašto ne? I nama je važno Vaše dugoročno zadovoljstvo.

A najam umjetnina?

Ako imate poslovni prostor koji volite iznova uređivati i mijenjati, najam umjetnina je idealno rješenje za Vas. Za uređenje Vaših poslovnih prostora omogućavamo vam iznajmljivanje umjetnina naših renomiranih umjetnika, na tromjesečnoj bazi, uz savjetovanje s našim stručnjacima.

Još nešto

Da! S Laubom možete dogovarati i usluge dostave kupljenih umjetnina, profesionalno savjetovanje pri kupnji umjetnina koje nisu u fundusu Laube i
dogovor posjetu ateljeu umjetnika s kojima surađujemo.

 

Pozivamo Vas da nam se obratite s upitima i pridružite na budućim događanjima i izložbama u Laubi – kući za ljude i umjetnost.

Radove umjetnika koje zatupamo možete, uz prethodnu najavu, razgledati u prostorima Laube uz pratnju stručnog savjetnika iz LAUBA tima.

Za sve informacije, obratite nam se na 091 630 2046 ili pošaljite upit na:

martina.maric@lauba.hr

 

Radujemo se sutradnji!