Lauba
KUĆA ZA LJUDE I UMJETNOST
HOUSE FOR PEOPLE AND ART
follow us

Search

Na vlažnim, mračnim i opasnim ulicama futurističkog Los Angelesa, usamljeni diler droge pokušava sakupiti dovoljno kredita za kartu do nedostižnih Off World Islands-a, utopijskog raja u kojem se nada ostvarenju novog početaka, daleko od kriminala. U utrci s vremenom, prisiljen je poduzimati očajničke mjere, a njegova će odlučnost biti stavljena na kušnju kad mu se putevi spoje s pokvarenim policajcem koji ima drugačije planove.

“Slice of Life” je multimedijalni projekt stvaran 4 godine, koji se sastoji od nekoliko umjetničkih cjelina koje se međusobno isprepliću i nadopunjuju. Glavna okosnica projekta je kratkometražni znanstveno-fantastični igrani film “Slice of Life”.

U Laubi će biti prikazan gotovo cijeli set nikad izloženih rekvizita poput minijatura arhitekture, vozila i slika na staklu, matte slika, pozadinskih projekcija. Ovaj višestruko nagrađivani film sniman je “old school” tehnikom bez generiranih efekata, upravo poput kultnih sci-fi filmovi 80-ih (Ratovi zvijezda, Vanzemaljac, Blade Runner).

Uz sam film snimljen je i niz dokumentarnih videa koji prate proces rada na filmu i upućuju gledatelja u korištene tehnike.

Otvorenje izložbe je 13. veljače u 20:00 i poštivat će se sve epidemiološke mjere.
Ulaznice se na otvorenju neće naplaćivati, a za vrijeme trajanja izložbe tarife će biti sljedeće:

ODRASLI: 25 KN
UMIROVLJENICI: 15 KN*
STUDENTI: 10 KN*
DJECA (0 – 6 GODINA): BESPLATNO
MLADI (7 – 18 GODINA): 10 KN
KVARTOVSKA ULAZNICA: (ZA NASELJE ČRNOMEREC): 10 KN*
ČLANOVI: BESPLATNO

*Uz predočenje valjanog dokumenta

Redatelj: Luka Hrgović
Producenti: Luka Hrgović & Dino Julius
Scenarij: Anton Svetić & Dino Julius
Vfx: Luka Hrgović
Direktor fotografije: Dino Julius
Glumci: Anton Svetić, Ivica “Dragonrage” Pustički & Emilia Habulin
Glazba: Tim Žibrat