Lauba
KUĆA ZA LJUDE I UMJETNOST
HOUSE FOR PEOPLE AND ART
follow us

Search

Nakon uspješnog vernissagea, predotvorenja održanog u srijedu navečer, sinoć je i službeno otvoreno jubilarno peto izdanje Boutique Art Faira u Laubi!

Najglasnija urbana točka u gradu grmi kreativom, najboljim ostvarenjima umjetnosti i dizajnu i sve to uz pratnju odličnih hrvatskih bendova.
Toni Drama su oživjeli terasu Laubinog bara Bez Naziva, a sljedeća dva dana čut će se The Black Room i The SIIDS.

13 galerija iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije izlažu radove suvremene umjetnosti najsjajnijih autora, a već s druge strane Laube možete pogledati radove 20 samostalnih izlagača što znači da postav broji oko sto umjetnika. Od fotografije preko skulpture do slika i svega između, pronaći ćete na Nesvrstanima.

Na ovogodišnjim Nesvrstanima izložen je i komad dizajniran suradnjom između svjetski poznatog dizajnera Karima Rashida i branda Era.
Karim Rashid jedan je od najistaknutijih dizajnera svoje generacije. Ostvario je preko 4000 svojih dizajna, osvojio preko 300 nagrada i radi u preko 40 zemalja.

Dođete li na Nesvrstane moći ćete se odmoriti u slavnim stolicama koje je dizajnirao Bernardo Bernardi, ali i pogledati najbolje od ERE – Krate sofu autora Karima Rashida, Bevel fotelje i stoliće koje je dizajnirao Mirko Miličić. Po prvi put u Hrvatskoj predstavljamo novi Korpus Faces – ormar kojeg je Karim Rashid posvetio ikoni talijanskog dizajna Alessandru Mendiniju. Korpus Faces, ručno oslikan od strane naše mlade umjetnice, kiparice Alane Kajfež, bit će slobodan za akviziciju.

Više informacija o samom programu događanja pogledajte na ovom linku.

Dođite, uživajte u umjetnosti i glazbi okruženi pozitivnom atmosferom uz osvježavajuće piće u Laubi – Kući za ljude i umjetnost!

Čekamo vas.