Lauba
KUĆA ZA LJUDE I UMJETNOST
HOUSE FOR PEOPLE AND ART
follow us

Search

Zanima li vas koje smo radove odabrali za novi Nestalni postav #13? Zanimaju li vas neke novosti iz Laube? Nakon ljetne stanke, novu smo sezonu započeli zatvaranjem umjesto otvaranjem jedne izložbe, odabrali smo nove volontere i imamo novu kustosicu. Stoga smo ove subote odlučili pozvali neke drage i posebne prijatelje Laube da nam se pridruže i svojim očima predstave Laubin novi Nestalni postav #13.

Naše najmlađe prijatelje očekuju dvije edukativne likovne radionice – Laubice – jedna od 12 do 13 sati, a druga od 15 do 16 sati. Roditelji u to vrijeme mogu uživati u šetnji postavom ili na terasi Bistroa Lauba.

Od 18 sati nadalje naši vas vrijedi volonteri čekaju i svakog će zainteresiranog posjetitelja provest kroz novi Nestalni postav. Pripremili smo i INFO točku na kojoj možete upoznati nove i stare volontere i saznati više o tome kako se postaje volonter/ka i što znači volontirati u Laubi.

U 20 sati družimo se s Kristianom Kožulom. Laubina volonterka Ana Mirilović prošetat će kroz postav razgovarajući s umjetnikom o njegovim trenutno izloženim radovima. Ukoliko vas zanimaju radovi iz serija intrigantnog naslova „Discowear“ i „Licitari“, obavezno nam se pridružite.

U 21 sat na „sceni Laube“ nastupaju Boris Dežulović i Predrag Lucić. Kažemo nastup jer vodstvo izložbom gledanom njihovim očima je definitivno posebno iskustvo!

Nakon svih šetnji i razgovora, pozivamo vas na druženje u Bistrou Lauba uz posebno odabrana vina i DJ Olega.