Lauba
KUĆA ZA LJUDE I UMJETNOST
HOUSE FOR PEOPLE AND ART
follow us

Search

Božić kod Ivice i Marice prva je igrana dječja predstava iz ciklusa Zagrizi u bajku koji se publici predstavlja u prosincu 2021. godine.

Izvedbe u Laubi održat će se 12. i 13. prosinca u 18 sati.

Zagrizi u bajku prvi je gastronomsko-kazališni projekt koji je spojio tri kreativne žene iz sasvim različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu (O slanom i slatkom) i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera.

Naše junakinje u ulogama Sarme, Purice s mlincima i Kuglofa na smiješan i zabavan način ulaze u dobro poznati svijet bajke, sa zadaćom da djeci prenesu poruku o važnosti okupljanja oko stola, zdravijim obrocima i tradicionalnim blagdanskim običajima. Uz mnoštvo songova, plesa i smijeha, glavne junakinje ove priče pokušat de odvući Ivicu i Maricu na svoju stranu.
No to nije sve – predstava uključuje i pravi mali cooking show uživo da dodatno proširi slasne okuse, mirise i blagdansko raspoloženje. Ciljana publika su klinke i klinci od 5+ godina, kao i njihova starija pratnja, koja će se itekako dobro zabaviti.

Karte su dostupne putem linka: mojekarte.hr